PRAGUE

BARCELONA, NOVEMBRE 2020

Ponència a LES OFICINES RETHINK BCN organitzat per Grupo Vía Business Center ÀTIC Barcelona als carrers Diputació 211 i Aribau

READ MORE

Temple Expiatori de la Sagrada Família

Des del 1986 treballem en el disseny, càlcul i direcció d’obra del Temple de la Sagrada Família de Barcelona, adequant els croquis d’en Gaudí. Cada any ses construeixen aproximadament 2.000 m2 i la seva finalització està prevista para el 2025. El novembre del 2010 es va celebrar la consagració del Temple, Patrimonio Mundial de la UNESCO, coincidint amb la cobertura de la nau central.

READ MORE

Reparació de les patologies del pinacle del Col·legi Jesús i Maria

Degut a les alteracions en el formigó i l’acer que conformen l’estructura, causades per l’acció dels elements climàtics i els criteris poc exigents de la norma constructiva del moment, a principis de 2016 s’enderroca part de l’estructura porticada degut al perill de col·lapse general.

READ MORE

Projecte de substitució d’una coberta i de reparació d’alguns sostres de l’edifici “El sindicat” a Sant Andreu de Llavaneres

L’objecte d’aquest projecte és la substitució de la coberta de fibrociment existent per col·locar-ne una de nova tipus deck, així com la reparació de l’estructura dels sostres que no ofereixen la seguretat exigida per la normativa vigent.

READ MORE
1 2 3 15