PRAGUE

Temple Expiatori de la Sagrada Família

Des del 1986 treballem en el disseny, càlcul i direcció d’obra del Temple de la Sagrada Família de Barcelona, adequant els croquis d’en Gaudí. Cada any ses construeixen aproximadament 2.000 m2 i la seva finalització està prevista para el 2025. El novembre del 2010 es va celebrar la consagració del Temple, Patrimonio Mundial de la UNESCO, coincidint amb la cobertura de la nau central.

READ MORE

Reparación de las patologías del pináculo del Colegio Jesús i María

Degut a les alteracions en el formigó i l’acer que conformen l’estructura, causades per l’acció dels elements climàtics i els criteris poc exigents de la norma constructiva del moment, a principis de 2016 s’enderroca part de l’estructura porticada degut al perill de col·lapse general.

READ MORE

Proyecto de substitución de una cubierta y de reparación de algunos techos del edificio “El sindicat” en Sant Andreu de Llavaneres

L’objecte d’aquest projecte és la substitució de la coberta de fibrociment existent per col·locar-ne una de nova tipus deck, així com la reparació de l’estructura dels sostres que no ofereixen la seguretat exigida per la normativa vigent.

READ MORE
1 2 3 15