PRAGUE
T. +34 93 418-64-47

Proyecto de rehabilitación de la Sede de la Real Academia de Ciencias y Artes de Barcelona.

El edificio de la sede RACAB, Real Academia de las Ciencias y las Artes de Barcelona, obra del arquitecto Josep

READ MORE

Templo Expiatorio de la Sagrada Familia

Des del 1986 treballem en el disseny, càlcul i direcció d’obra del Temple de la Sagrada Família de Barcelona, adequant els croquis d’en Gaudí. Cada any ses construeixen aproximadament 2.000 m2 i la seva finalització està prevista para el 2025. El novembre del 2010 es va celebrar la consagració del Temple, Patrimonio Mundial de la UNESCO, coincidint amb la cobertura de la nau central.

READ MORE

Reparación de las patologías del pináculo del Colegio Jesús i María

Degut a les alteracions en el formigó i l’acer que conformen l’estructura, causades per l’acció dels elements climàtics i els criteris poc exigents de la norma constructiva del moment, a principis de 2016 s’enderroca part de l’estructura porticada degut al perill de col·lapse general.

READ MORE

Proyecto de substitución de una cubierta y de reparación de algunos techos del edificio “El sindicat” en Sant Andreu de Llavaneres

L’objecte d’aquest projecte és la substitució de la coberta de fibrociment existent per col·locar-ne una de nova tipus deck, així com la reparació de l’estructura dels sostres que no ofereixen la seguretat exigida per la normativa vigent.

READ MORE

Casa en Solivella

READ MORE

Business Center en las plantas bajas entresuelo de la C/ Diputació 211 y C/ Aribau 28

Inaugurat el juny de 2020, Àtic Barcelona és un centre de negocis de quasi 2.000m2 que ocupa un local excepcional al barri de l’Eixample de Barcelona, a l’antiga seu de l’editorial “el Hogar y la Moda”, que amaga una joia a l’interior d’illa

READ MORE
1 2 3 14