PRAGUE

Premis i concursos

2023

Primer premi al concurs públic, convocat per BIM/SA, per la restauració i millora energètica de l’envolvent de l’edifici “Castell dels 3 Dragons”, a Barcelona

 

2022

Primer premi al concurs públic, convocat per BIM/SA, per l’adequació del local situat al carrer Muntaner 200, al Districte de l’Eixample de Barcelona, per destinar-lo a un SARA.

Segons classificats al concurs públic, convocat per BIM/SA, per la rehabilitació de la Nau Shield del Recinte de la Escocesa per ubicar el Nou Foodlab de Barcelona. Conjuntament amb l’Ariadna Perich i en Roger Such

Primer premi al concurs públic, convocat per BIM/SA, per a les actuacions puntuals a l’edifici del Canòdrom, al Districte de sant Andreu de Barcelona.

Segons classificats al concurs públic, convocat per l’INCASOL, per un Edifici de Recerca al Campus Diagonal Besós de la UPC, a Barcelona. Conjuntament amb Altura arquitectes i Biga arquitectes.

Primer premi al concurs públic, convocat per Infraestructures.cat, pel dictamen estructural i estudi de patologies de les construccions permanents del Centre Penitenciari Quatre Camins.

Primer premi al concurs públic, convocat per Infraestructures.cat, pel dictamen estructural i estudi de patologies de les construccions prefabricades dels Centres Penitenciaris Brians 1 i Quatre camins.

Segons classificats al concurs privat i restringit per la New High School Building del Benjamin Franklin International School, a Barcelona. Conjuntament amb l’Ariadna Perich i en Roger Such.

2021

Primer premi al concurs públic, convocat per Infraestructures.cat, per la reforma de les plantes 1ª i 3ª de l’Hospital de Bellvitge, a l’Hospitalet de Llobregat. Conjuntament amb 2307 arquitectes.

Tercer premi al concurs públic pel nou “Barcelona Institue of Science & Technology (BIST)” a l’Antic Mercat del Peix de Barcelona. Conjuntament amb Pich-Aguilera Arquitectes.

Finalistes al concurs públic per al Centre Raimon d’Activitats Culturals (CRAC) de Xàtiva. Conjuntament amb Aquidos Arquitectes, Tècnics i Gestió SLP.

2020

Finalistes als MIPIM Awards pel nou Edifici de Recerca del Recinte Hospitalari de Sant Pau. Conjuntament amb PichArchitects.

Tercer premi al concurs públic, convocat per Infraestructures.cat, per la Nova Seu de la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Manresa. Conjuntament amb Cierto Estudio.

2019

Premi ASCER pel projecte del “Nou Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau” a la categoria d’Arquitectura. Conjuntament amb PichArchitects.

Finalistes a la categoria “Millor obra d’Estructura” dels premis ACE 5a edició, per l’Institut de Recerca de l’Hospital de Sant Pau. Conjuntament amb PichArchitects.

Finalistes a la categoria Best Healthcare Development de la fira Marché Insternational des Professionnels de l’Immobilier per l’Institut de Recerca de l’Hospital de Sant Pau. Conjuntament amb PichArchitects.

Primer premi al concurs públic, convocat per BIMSA, per a la reforma del local d’entitats al barri de la Barceloneta, a Barcelona.

Seleccionats per la segona fase del concurs públic, convocat per BIM/SA, per la rehabilitació de la bòbila de la Teixonera, a Barcelona.

Seleccionats per la segona fase al concurs públic, convocat per BIM/SA, per un equipament esportiu municipal a Sant Andreu, Barcelona.

Seleccionats per la segona fase al concurs públic, convocat per Infraestructures.cat, per la nova comissaria de Mossos a la Jonquera.

2018

Primer premi al concurs públic, convocat per BIM/SA, per a la reforma i adequació d’un local per als Serveis d’Intervenció Social en l’espai públic al carrer Casp de Barcelona.

2017

Finalistes al Premi Catalunya Construcció a la categoria d’intervenció en edificació existent per la rehabilitació del Pavelló de Sant Salvador de l’Hospital de Sant Pau a Barcelona. Conjuntament amb PichArchitects.

Primer premi al concurs convocat pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, per a realitzar una “due diligence” al tots els immobles del COAC.

Seleccionats per la segona fase al concurs públic per a un Centre Penitenciari de Règim Obert de 800 places a Zona Franca, Barcelona.

2014

Equip guanyador del concurs per a la rehabilitació interior i la producció de l’espai museogràfic del Pavelló de Sant Salvador de l’Hospital de Santa Creu i Sant Pau de Barcelona. Conjuntament amb el museògraf Ignasi Cristià.

Equip guanyador del concurs públic convocat per BIMSA per a la rehabilitació de l’edifici del Canòdrom de Barcelona.

2013

Premi Menció Especial de la Primera Edició dels PREMIS ACE de l’Associació de Consultors d’Estructures pel treball intitulat “Reforç dels Fonaments de la Cripta de la Sagrada Família”.

2012

Primer premi al concurs públic pel nou Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona. Conjuntament amb Pich-Aguilera Arquitectes.

2010

Premi Ciutat de Barcelona 2010 a la Nau del Temple de la Sagrada Família.

Primer premi al concurs públic pel nou edifici d’Oficines per a la Societat Estatal de Gestió Inmobiliària de Patrimoni, S.A. (SEGIPSA) Tarragona.

Equip guanyador del concurs convocat per GISA per realitzar les inspeccions prèvies d’edificis de les obres de la LÍNEA 9 del Metro de Barcelona. Tram 3r. Subtram: Zona Universitària – Manel Girona. Conjuntament amb BIS Arquitectes.

2009

Tercer premi al concurs públic convocat per BIMSA per l’edifici I+J del complex Fabril Fabra i Coats a Barcelona.

Seleccionats en segona volta en el concurs per a una residència geriàtrica a Vilafranca del Penedès.

2008

Premis de la 2ª Triennal d’Arquitectura i Urbanisme del Baix Llobregat, Alt Penedès i Garraf ‘08. Dues obres seleccionades: Nau industrial, magatzem logístic i oficines Asein a Sant Boi de Llobregat i edifici de nova planta de 8 habitatges aparellats i aparcaments a Sant Llorenç d’Hortons.

Seleccionats per a l’exposició i publicació en el catàleg de la 5a Biennal Europea del Paisatge Rosa Barba celebrat el setembre del 2008 per l’obra Reforma del jardí-estudi de C. Gelpí Arquitectes.

Finalistes del Premi Dècada Fundació Oscar Tusquets Blanca per l’obra Casa Cloe.

2007

Projecte guanyador del concurs convocat per GISA per a la Nova Construcció de la Comissaria de la Policia de la Generalitat (Mossos d’Esquadra) corresponent a l’Àrea Bàsica de Policia de Gandesa.

Projecte guanyador del concurs públic convocat per GISA per a la Rehabilitació de Façanes i Cobertes del Palau de Justícia, de Barcelona.

Segons classificats en el concurs de Remodelació de l’edifici de l’Ajuntament de Santa Bàrbara, al Montsià.

2006

Projecte guanyador del concurs públic convocat per l’INCASÒL per a la construcció de 68 habitatges a l’Horta de la Valira 1001, a la Seu d’Urgell.

Projecte guanyador del concurs públic convocat pel Ministeri d’Administracions Públiques per la Reforma i reforç de l’edifici seu de la Delegació del Govern a Catalunya, al carrer Marquès d’Argentera, 2 de Barcelona.

Seleccionats per a participar al concurs restringit per a un edifici d’habitatges, equipaments i espai públic a la ZONA 0, al barri del Carmel, convocat per l’Agència de Promoció del Carmel i Entorns S.A.

2005

1a Triennal d’Arquitectura i Urbanisme del Baix Llobregat, Alt Penedès i Garraf ‘05.C.O.A.C. Casa CIC obra finalista/Casa TIH obra seleccionada/ Casa Arenas, Edifici d’oficines a Gavà.

Projecte guanyador del concurs públic convocat per l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú per a la redacció del projecte bàsic i executiu del Pavelló Múltiple Poliesportiu al Parc Esportiu del Garraf.

Guanyadors del concurs públic convocat per GISA per la construcció del nou Edifici Judicial a Granollers.

2004

Finalistes al concurs per a la construcció d’un edifici de 90 habitatges a Calvià, Mallorca per a l’IBAVI, l’Institut Balear de l’Habitatge.

2003

Primer premi al concurs per a la Biblioteca i Centre Cultural a Llagostera.

Segon premi al concurs per a la Nova Seu Comarcal del Pla d’Urgell a Mollerussa.

Obra seleccionada per la Tercera Biennal de les comarques centrals amb la casa VIB.

2001

Premi Nacional d’Arquitectura Esportiva per als arquitectes Carles Buxadé i Joan Margarit.

Projecte guanyador del concurs d’habitatges per a gent gran al carrer Via Favència, 446-450 a Barcelona.

Projecte guanyador del concurs de disseny de marquesines i d’edificis de peatges i de manteniment a la M-50, Comunitat de Madrid.

2000

Guanyadors del concurs d’idees per l’ordenació de la Plaça de l’Ajuntament en Sant Boi de Llobregat.

1999

Projecte guanyador del concurs per al CAP Pare Claret a Barcelona.

Primer premi al concurs restringit per a la reforma de l’Ateneu Barcelonès a Ciutat Vella, Barcelona. En col·laboració amb en Manel Brullet i l’Alfons de Luna.

1998

Seleccionats en els premis del Foment de les Arts Decoratives (FAD), en l’apartat d’arquitectura, per l’Edifici Religiós-Geriàtric al barri de Gràcia de Barcelona.

1997

Menció honorífica al concurs de l’Auditori, Conservatori, Escola de Dansa, Escola del Teatre i Simfònica de Palma de Mallorca.

Projecte guanyador al concurs per l’estadi de futbol Carlos Tartiere a Oviedo.

Primer premi al concurs de 24 habitatges en Secar de la Real, Palma de Mallorca.

Primer premi al concurs e 42 habitatges de preu taxat a Tiana, convocat per l’IMPSOL

1995

Segon Premi Europeu (IAKS) a la millor construcció esportiva per l’Estadi Olímpic de Montjuïc.

1994

Menció honorífica als premis a la jove creativitat del KRTU de la Generalitat de Catalunya.

1993

Menció FAD per a l’Edifici “Palau Nou de la Rambla” a Barcelona, amb els arquitectes J. Martorell, O.Bohigas, D. Mackay i J.Frontons.

Finalistes al premi FAD amb la reforma de l’Estudi-Taller Lluïsot. Habitatge a Ciutat Vella, Barcelona.

1991

Candidats, per part del “Consejo Superior de Colegios de Arquitectos de España”, al premi Internacional de Tecnologia de la Unió Internacional d’Arquitectes.

Premi FAD per a la col·laboració en el Palau Municipal d’Esports i Centre Esportiu Municipal de Pilota, projecte dels arquitectes J. Garcés i E. Sòria.

1990

Menció FAD per a la rehabilitació de l’Edifici del Rellotge.

Premi FAD per a la remodelació de l’Estadi Olímpic de Montjuïc.

1988

Seleccionats, juntament amb els arquitectes Ricard Bofill, Santiago Calatrava i Norman Foster, per a participar al concurs restringit per la Torre de Telecomunicacions de Collserola a Barcelona.

1984

Projecte guanyador del Concurs Internacional per la urbanització de l’Anella Olímpica i la remodelació de l’Estadi Olímpic de Barcelona en motiu dels Jocs Olímpics de Barcelona 92, juntament amb els arquitectes F. Correa i A. Milà.

1977

Premi Europeu d’Estructura Metàl·lica per la Cúpula de bestiar de Vitòria.

1976

Premi Nacional d’Estructura Metàl·lica al millor edifici no industrial, per la Cúpula de bestiar de Vitòria.

1970

Primer premi del concurs per a la remodelació del carrer Casp, a Barcelona.