PRAGUE
2017 · Catalunya

Business Center a les plantes baixa i entresòl del C/ Diputació 211 i C/ Aribau 28

Inaugurat el juny de 2020, Àtic Barcelona és un centre de negocis de quasi 2.000m2 que ocupa un local excepcional al barri de l’Eixample de Barcelona, a l’antiga seu de l’editorial “el Hogar y la Moda”, que amaga una joia a l’interior d’illa: una de les poques sales hipòstiles que queden a la ciutat.

El projecte es concep com un petit barri amb un caràcter estrictament mediterrani i barceloní, amb carrers i places lluminosos i saludables on s’aboquen els despatxos i espais de treball com ho fan els locals i botigues de la resta de la ciutat.

És un lloc concebut amb els màxims nivells de sostenibilitat i benestar orientats als usuaris i pensat per a que emprenedors i startups es trobin en els espais comuns i sorgeixin sinèrgies amb d’altres professionals.

L’elecció dels materials i sistemes constructius s’ha fonamentat en la qualitat, durabilitat i baix manteniment i s’ha recolzat en la precisió i solvència de Constructora de Calaf (constructora), Mobles Cubiñà (mobiliari) i Lledó (Il·luminació).

Emplaçament

Carrer Aribau 28 amb Carrer Diputació 211, Barcelona

Client

Privat

Superfície

1.500 m2

Data projecte

2017

Període obra

2019 – 2020

SHARE PROJECT